“Στην Γαλλία αυξήθηκαν φέτος σε 11 (από 3) τα υποχρεωτικά εμβόλια για τα παιδιά που θα γεννιούνται στο εξής και χωρίς αυτά κανένα παιδί δεν θα μπορεί να εγγράφεται σε παιδικό σταθμό της χώρας. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα.”

Σε μια Ευρωπαϊκή χώρα το κράτος δεν μπορεί να μην προασπίζεται την δημόσια υγεία και το υπουργείο παιδείας δεν μπορεί να υποχωρεί στις απαιτήσεις ομάδων και συντεχνιών και να επιτρέπει την εγγραφή στα σχολεία παιδιών που δεν έχουν εμβολιαστεί αρκεί οι γονείς να προσκομίσουν βεβαίωση ιδιώτη γιατρού επικαλούμενοι «προσωπικά δεδομένα»! Και όταν στη χώρα μας σε έναν χρόνο έχουμε πάνω από 3.000 κρούσματα ιλαράς δεν μπορεί η δημόσια τηλεόραση να δίνει βήματα σε επιπόλαιες φωνές και να προβάλει εκπομπές με τίτλους όπως: «σώζει ή απειλεί ζωές το εμβόλιο;»!

Οι θεωρίες συνωμοσίας συγκρούονται πάντα με την λογική και την επιστήμη. Οι άνθρωποι όμως που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη ή ότι δε φτάσαμε ποτέ στο φεγγάρι, δεν βλάπτουν κανέναν εκτός από τους εαυτούς τους. Αυτοί όμως που είναι κατά των εμβολιασμών βλάπτουν τα παιδιά τους αλλά και τους συνανθρώπους τους. Κάθε χρόνο σώζονται παγκοσμίως 2 εκατομμύρια ζωές από τα εμβόλια, η ευλογιά έχει εξαλειφθεί και η πολιομυελίτιδα έχει σχεδόν νικηθεί. Η υγεία όλων και πρωτίστως των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη. Στην Γαλλία αυξήθηκαν φέτος σε 11 (από 3) τα υποχρεωτικά εμβόλια για τα παιδιά που θα γεννιούνται στο εξής και χωρίς αυτά κανένα παιδί δεν θα μπορεί να εγγράφεται σε παιδικό σταθμό της χώρας. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. Ο εμβολιασμός όλων των παιδιών πρέπει να είναι υποχρεωτικός, χωρίς κανένα «παραθυράκι».