«Για τους ανήλικους παραβάτες έχουμε προτείνει ο λογαριασμός απο τις καταστροφές τους στη δημόσια περιουσία να πηγαίνει στις οικογένειές τους. Όπως έκανε ο Κάμερον στην Αγγλία το 2012» 

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τους μπαχαλάκηδες που βανδαλίζουν τις πόλεις μας, τρομοκρατούν πολίτες και αφήνουν πίσω τους στάχτες και ερείπια.  Η κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου από συμμορίες κουκουλοφόρων, οι καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, η ατιμωρησία των βανδάλων έχουν δημιουργήσει γερές βάσεις ανομίας σε πολλές περιοχές της χώρας. Αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν μόνοι και απροστάτευτοι.
Η θεωρία του «σπασμένου παράθυρου» δυστυχώς δίνει πικρούς καρπούς στη χώρα μας. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία, αυτοί που έκαιγαν χθες έναν κάδο στην Στουρνάρη, την επόμενη καίνε ένα τρόλεϊ ή μία μηχανή. Και αυτοί που χθες πετούσαν μια μολότωφ, τώρα χτυπούν με φωτοβολίδες ευθείας βολής. Με θύματα πολλές φορές ανυποψίαστους πολίτες, όπως η 19χρονη στο Αγρίνιο.
Η πολιτεία πρέπει να πάψει να κανακεύει αυτούς που απειλούν τη ζωή, την περιουσία και την ασφάλεια των πολιτών. Για τους ανήλικους παραβάτες έχουμε προτείνει ο ο λογαριασμός απο τις καταστροφές τους στη δημόσια περιουσία να πηγαίνει στις οικογένειές τους. Όπως έκανε ο Κάμερον στην Αγγλία το 2012. Γιατί ο χουλιγκανισμός πρέπει να τελειώσει και στα γήπεδα και στις γειτονιές και στα πανεπιστήμια. Αυτοί που καταστρέφουν, να ξέρουν ότι θα κληθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό.